Ποιοι Είμαστε

Στη Μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης Βιοδημιουργία και υπό τη διεύθυνση του εξειδικευμένου σε θέματα υπογονιμότητας Δρ. Μιχάλη Μπομπότη, επί δεκαοχτώ συναπτά έτη, αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, την επιθυμία σας να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί.

Από την γέννηση της Louis Brown το 1978 στην Αγγλία (το πρώτο παιδί εξωσωματικής γονιμοποίησης), πολλά ζευγάρια έχουν καταφέρει να τεκνοποιήσουν  και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Με ευθύνη και ευαισθησία, πρώτιστο μέλημα μας, είναι η πλήρης ενημέρωση του ζευγαριού που θα έρθει σε μας, γύρω από το θέμα που το απασχολεί. Εφαρμόζουμε εξατομικευμένες θεραπευτικές μεθόδους, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Η επιστημονική εξειδίκευση, η συνεχής ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς και η διοικητική αρτιότητα της ομάδας μας, κάνουν τη Μονάδα μας από τις πλέον επιτυχημένες βάσει ποσοστών.

Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της υπογονιμότητας, βρίσκοντας νέους δρόμους που θα αφήσουν πίσω την απογοήτευση.

Μέχρι σήμερα έχουν γεννηθεί, με την βοήθεια μας, πάνω από 5000 παιδιά με εξωσωματική. Η μέθοδος μας, της εξατομικευμένης προσέγγισης της υπογονιμότητας, αποφέρει καρπούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις κατάλληλες οδηγίες από τον εξειδικευμένο γυναικολόγο Δρ. Μιχάλη Μπομπότη και την κλινική εμβρυολόγο Δρ. Ισαβέλλα Σπυροπούλου.

Κάθε παιδί που γεννιέται είναι για μας μία νίκη και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση. 

Μην διστάζετε να ανακαλύψετε το θαύμα της ανθρώπινης ζωής που συντελείται χάρη στις εξελιγμένες μεθόδους μας!

Ακούστε την συνέντευξη του Δρ. Μιχάλη Μπομπότη με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Κουτσοπούλου “10 λεπτά για την υγεία μας” στον “105,5 Στο Κόκκινο”.

Η ομάδα μας

Δρ. Μιχάλης Μπομπότης, MRCOG

Επιστημονικός υπεύθυνος στη ΜΙΥΑ Βιοδημιουργία

Γυναικολόγος εξειδικευμένος στην ενδοσκοπική χειρουργική και υπογονιμότητα

2004 – σήμερα Επιστημονικός υπεύθυνος στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) Βιοδημιουργία

1995 – 2003 Εναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Συνεργασία  με κέντρα εξωσωματικής

1994 Πτυχίο του Βρετανικού Κολλεγίου Γυναικολόγων MRCOG

1994 – 1995 Εξειδίκευση στην εξωσωματική και ενδοσκοπική χειρουργική, Singleton Hospital και University Hospital of Wales

1990 – 1994 Ειδικότητα γυναικολογίας στην Αγγλία (1990 – 1994), Manchester St Mary’s, West Didsbury και Hope hospital

1989 – 1990 Ειδικότητα χειρουργικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

1981 – 1987 Ιατρική Σχολή Αθηνών

Ανδρέας Μακρής MmedSci

Υπεύθυνος Εμβρυολογικού Εργαστηρίου

Πιστοποιημένος Senior Clinical Embryologist από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE)

2024 – Σήμερα: Υπεύθυνος Εργαστηρίου Κλινικής Εμβρυολογίας στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) Βιοδημιουργία, Αθήνα.

2020 – 2023: Υπεύθυνος Εργαστηρίου Κλινικής Εμβρυολογίας στην ΜΙΥΑ Ευγονία, Αθήνα.

2016 – 2020: Κλινικός Εμβρυολόγος στην ΜΙΥΑ Ευγονία, Αθήνα.

2015: Κλινικός Εμβρυολόγος στην ΜΙΥΑ ΑΚΕΣΩ Λευκωσίας.

2013 – 2014: Κλινικός Εμβρυολόγος στην ΜΙΥΑ Μητέρα, Αθήνα.

Εκπαίδευση

2012 – 2013: MMedSci in Assisted Reproduction Technologies, University of Nottingham

2005 – 2011: Πτυχίο Βιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ερευνητική εμπειρία

Σειρά δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά υψηλής απήχησης και παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και της Κλινικής Εμβρυολογίας.

ερευνήτρια στον τομέα των ανθρώπινων εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων, Εργαστήριο Βιολογίας Ιατρικής Σχολή, EKΠΑ

Αθηνά Κούτση

Κλινικός Εμβρυολόγος

Πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (European Society of Human Reproduction and Embryology, ESHRE)

Πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (European Society of Human Reproduction and Embryology, ESHRE)

Νοέμβριος 2022 – σήμερα Senior Κλινικός Εμβρυολόγος στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) Βιοδημιουργία, Αθήνα

Ιανουάριος 2022 – Σεπτέμβριος 2022 Κλινικός Εμβρυολόγος στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, Αθήνα

2016 – 2021 Κλινικός Εμβρυολόγος στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ», Αθήνα

2015 Κλινικός Εμβρυολόγος στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου «ΡΕΑ», Αθήνα

Σπουδές – Εκπαίδευση

2012 – 2014 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης MSc «Αναπαραγωγική-Αναγεννητική Ιατρική»

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Αναγεννητικής Ιατρικής, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

2002-2008 Πτυχίο Βιολογίας, Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών , (5ετούς φοίτησης)

Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Συνεχής Κατάρτιση – Επιμόρφωση

Συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια στο πλαίσιο της συνεχούς θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης που αφορούν τον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και της Κλινικής Εμβρυολογίας.

Συνεργάτες

Προσωπικό Μονάδος

Νάντια Τσαγρή

Μαία

Τζούλη Καρούτσου

Γραμματειακή υποστήριξη

Ράνια Κωστοπούλου

Μαία

Λέλα Khachaturova

Γενικών Καθηκόντων

Ιωάννα Διαμαντή

Γραμματειακή υποστήριξη